top of page

Együtt a vállalati jóllét kultúráért!

Updated: Jul 3, 2023

Üdvözlünk a Wellbeing Szövetség blogján


A Wellbeing Szövetséget azért alapítottuk, hogy segítsük a jóllét (wellbeing) beépítését a magyarországi vállalatok szervezeti kultúrájába, valamint az erre irányuló törekvéseket összefogjuk és támogassuk. Tagjaink vállalatok, szolgáltatók és egyetemek, és küldetésünknek tekintjük, hogy ezeknek a szereplőknek az együttműködését lehetővé, sőt, egyre könnyebbé és egyre gördülékenyebbé tegyük, hiszen végső soron mindannyiunk közös célja, hogy a magyarországi munkahelyek ne elviselhető, hanem élhető, sőt, inspiráló és gondoskodó környezetet nyújtsanak a munkavállalók számára - mind fizikai, mind pszichés értelemben.Alapértékünk a tudásmegosztás


Abban hiszünk, hogy a tudás az egyik legfontosabb kincs, ami akkor válik igazán értékessé, ha megosztjuk egymással. Minél többen, minél több területről osztjuk meg egymással a vállalati wellbeing terén összegyűjtött tapasztalatunkat, tudásunkat, annál gyorsabban fejlődhet a tudatos egészség kultúrája hazánkban is - akár a munkahelyeken, akár a tudományos területeken vagy akár otthon, családjainkban és közösségeinkben. A tudományos eredményeken és piaci tapasztalatokon alapuló, átfogó, valódi, elméleti és gyakorlati tudás megosztásával szeretnénk hozzájárulni, hogy tagjaink korszerű módszertani tudás birtokában végezhessék tevékenységüket, illetve alkothassanak a munkavállalóikra és a szervezetükre szabott hatékony és sikeres wellbeing stratégiát.

Ezért született ez a blog

Itt szeretnénk teret adni a tudás- és tapasztalatmegosztásnak tagjaink, egyetemi kutató, szolgáltató és vállalati partnereink között. Bár rendszeresen jelentkezünk majd itt a Wellbeing Szövetség saját cikkeivel és publikációival, örömmel fogadjuk, ha tagjaink is hozzá szeretnének járulni a tartalom bővüléséhez saját szakterületük vagy iparáguk speciális wellbeing vonatkozású ismereteinek, történeteinek megosztásával.

Szeretnéd te is támogatni Magyarországon a vállalati wellbeing fejlődését? Olvad el, hogyan lehetsz Te is a Wellbeing Szövetség tagja!

58 views1 comment

1 comentário


Otto Feuertag
Otto Feuertag
03 de jul. de 2023

Javaslom, hogy 3 év után már ne azt kérdezzük egymástól, hogy : Figyelj nálatok van home office policy ? Hanem ,hogy Ti mit kaptok a vállalati wellbeing programotokban? Legyen ez is napi beszédtéma. Érezzék a munkatársak, hogy figyelnek rájuk, és ők is jobban fognak egymásra , önmagukra és természetesen ügyfeleikre is figyelni.

Curtir
bottom of page