top of page

WELLBEING SZÖVETSÉG

Fejlődés - Együttműködés - Szakmai tapasztalat

A Wellbeing Szövetség egy olyan kezdeményezés, amely az egyének és a közösségek jólétének javítására és fejlődésére összpontosít. Az alapvető cél a kiegyensúlyozott és egészséges életminőség előmozdítása, valamint az emberi erőforrások és közösségek erősítése.

Értékeink

Tudományos_megalapozottság.png

Tudományos megalapozottság

Célunk, hogy minden tevékenységünk tudományos alapokra épüljön. Hazai és külföldi kutatási eredmények áttekintésével és alkalmazásával, továbbá saját kutatásokkal támogatjuk partnereink munkáját, segítjük üzleti döntéseiket.

rawpixel-652593-unsplash_edited.jpg

Tudásmegosztás

Célunk a tudományos eredményeken alapuló, valódi elméleti és gyakorlati tudás megosztása annak érdekében, hogy tagjaink korszerű módszertani tudás birtokában végezhessék tevékenységüket, illetve alkothassanak a munkavállalóikra és a szervezetükre szabott stratégiát.

Átfogó jóllét-szemlélet

Célunk egy átfogó jóllét-szemlélet megismertetése és elfogadtatása, amelynek keretein belül a fejlesztés a wellbeing fizikai, mentális, szociális és pénzügyi területeit is érinti, az egyén, a csoport, a szervezet és a társadalom szintjén.

teamwork-and-teambuilding-people-connect-hands-2021-08-26-16-32-59-utc.jpg

Integratív közösség

Célunk a munkahelyi jóllét iránt elkötelezett tudományos, üzleti és szakértő tagok bevonásával nyitott, sokszínű és alkotó közösséget létrehozni. 

young-crew-of-caucasian-business-people-communicat-2021-09-03-15-40-35-utc_edited.jpg

Gyakorlati segítségnyújtás

Célunk valódi segítséget nyújtani módszertani támogatás, testre szabott eszközök és jó gyakorlatok formájában.

CSATLAKOZZ
HOZZÁNK TE IS!

Célunk, hogy segítsünk az egyéneknek és közösségeknek is elérni a kiegyensúlyozott és egészséges életminőséget. Az emberek személyes és szakmai fejlődését támogatjuk, mert hiszünk abban, hogy mindenki számára elérhető lehet a boldogság és a siker. Tagjaink szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek és szervezetek, akik elkötelezettek a pozitív változás iránt. Támogatjuk egymást, hogy a legjobb gyakorlatokat alkalmazzuk, és hatékonyan segítsük az egyének és közösségek fejlődését.

Csatlakozz hozzánk, hogy Te is részese legyél ennek az inspiráló közösségnek. Bátran oszd meg velünk szakmai tapasztalataidat és tudásodat, és vegyél részt rendszeres programjainkon és rendezvényeinken. Együttműködve és tanulva egymástól, hozzájárulhatunk az emberek életének pozitív változásához.

 

Köszönjük, hogy oldalunkra látogattál és reméljük, hogy mielőbb csatlakozol hozzánk, hogy együtt tegyünk az emberek jólétéért és fejlődéséért!

PR Office

ALAPÍTÓ TAGJAINK

Our Mission

Új tagjaink

bottom of page