top of page
DS7_0044_pp.jpg

SÁNDOROVSZKY FANNI

Projekt Admin

1.       Mi az amivel eddig foglalkoztál

 A vállalati „engagement” programokat szervezem. Ebbe minden olyan beletartozik, ami a munkavállalókat érinti, de nem munka. Ilyen a rendezvények szervezése, vállalati étkeztetés, látogatások, programok.

2.       Miért fontos neked és a cégednek a Wellbeing?

Nekem azért fontos a wellbeing, mert hozzájárul az életminőség javulásához, az ember jobban érzi magát a bőrében, ha tudatosan odafigyel a jóllétére és aktívan tesz is ennek érdekében. Vállalati szemszögből én azt említeném meg, hogy ha a munkavállalóink jólléte rendben van, az kihat a munkájukra is, ezáltal elősegítheti vállalatunk fejlődését és sikerét is.

 

3.       Miért ajánlod a wellbeing nagykövet képzést?

 A wellbeing képzéssel egy olyan ismeretet és tudást kap a leendő nagykövet, mely egy megfelelő alapot biztosít arra hogy sikeresen fel tudjon építeni egy wellbeing tervet és folyamatot akár saját magára nézve, akár vállalatokra kivetítve. Minden fontos elemet érint és ami a legnagyobb biztonságot adja, hogy a vizsga után sem engedi el a szövetség a nagykövetek kezét, további támogatást is biztosítanak szükség esetén.

  • Dribbble
Basthy Szilvi (1).jpg

BÁSTHY SZILVIA

Marketing Manager, Ultrarövid Terápiás Konzulens, Theta Healing terapeuta

1.       Mi az amivel eddig foglalkoztál

KKV és multinacionális környezetben szereztem tapasztalatot, az utóbbi 10 évben marketingkommunikáció területén.

2.       Miért fontos neked és a cégednek a Wellbeing?

Jelenleg egy B2B gyártóvállalat marketing menedzsereként dolgozom, és a Szervezet és Kultúra osztállyal (régi nevén HR) közösen dolgozzuk ki a cég Jólléti programját. A mentális egészséget fejlesztő program különösen közel áll hozzám, a magánéletemben önfejlesztéssel és pszichológiai tanulmányokkal eltöltött bő 2 évtized tapasztalatait felhasználva tudom a céget segíteni.

 

3.       Miért ajánlod a wellbeing nagykövet képzést?

Kimagaslóan hasznosnak találtam a programot, mert nemcsak a vállalati jólléti stratégia elemeiről és azok összefüggéséről szólt, hanem rengeteg gyakorlati ötlettel is gazdagodtunk, ami segít tartalommal megtölteni a saját jólléti stratégiánkat.

  • Dribbble
Pinke Gréta

PINKE GRÉTA

CSR munkatárs

1.       Mi az amivel eddig foglalkoztál

Voltam pályakezdőként rendszerfejlesztő az Erste Banknál, majd két gyerekkel töltött hosszabb otthonlét után múzeumpedagógus két múzeumnál is, végül az UBM cégcsoportnál kötöttem ki, ahol beszerzési logisztikusként dolgoztam 10 évet egy jó csapatban. Erős pszichológiai érdeklődésem miatt a coaching irányába képeztem magam, emiatt most kaptam egy lehetőséget a cégemtől, hogy a HR csapatát erősítsem CSR koordinátorként.

2.       Miért fontos neked és a cégednek a Wellbeing?

Az UBM-nél a vállalati kultúra része a wellbeing kezdetek óta (bár nem volt így nevesítve), a cég filozófiájának mindig is fontos részét képezte, hogy gondoskodjon a munkavállalói jóllétéről. Ennek meg is van az eredménye, nagyon sokan vannak 10-15-20 éve a cégnél, és nagyon kicsi a fluktuáció. 

 

3.       Miért ajánlod a wellbeing nagykövet képzést?

A Wellbeing Szövetség nagykövet képzése abban volt segítségemre, hogy egy jól megalapozott szemléletformálással kezdhessek neki az új munkakörömnek, friss, naprakész jólléti gyakorlatok szolgálhassanak iránymutatásul a munkámban. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne tenni a munkavállalói jóllétéért, de még nem tudja, hogyan, és annak is, aki már sokat tesz érte, de szeretne ebben még fejlődni.

  • Dribbble
butor-klara.jpg

BUTOR KLÁRA

Kodolányi Főiskola - Jólléti Kabinet vezető

1.       Miért fontos neked a Wellbeing?

A Wellbeing az életem része szinte gyermekkorom óta. Fontos számomra az a helikopter (holisztikus) szemlélet, amely segít abban , hogy egészséges, minőségi életet tudjak élni és legalább annyira fontos, hogy ebben másokat is segítsek (légy az életed ura). 

2. Miért ajánlod a wellbeing nagykövet képzést?

A képzés széles körű áttekintést adott a wellbeinghez tartozó különböző területekről. Nagy értéke, hogy azonnal alkalmazható programokat is kínált az egyébként magasszinvonalú, tartalmas előadások mellett. Kiváló előadók a csoport tudásszintjéhez és dinamikájához alakították az előadások anyagát így biztosítva a magasszínvonalú együttműködést.

Mühl-Kovács Linda.jpg

MÜHL-KOVÁCS LINDA

Közgazdász, kommunikátor, jóga-és meditáció oktató

1.       Mi az amivel eddig foglalkoztál

A Jeee! vállalati wellbeing program alapítója. A LindaYoga online jóga,- életmód program alapítója.

2.       Miért fontos neked és a cégednek a Wellbeing?

Munkavállalóként a kis,-és nagyvállalati  szegmensből is kaptam ízelítőt a jólléti szemlélet erejéről és hiányáról is. Magamon tapasztaltam a motiválatlan és stresszes mindennapokat egy olyan cégnél, ahol egyébként rengeteg energiát tettek a wellbeing egyes elemeinek működtetésébe, de ezek hatásai mégsem értek el a munkavállalókhoz. Ez, valamint jóga,- és meditáció oktatói hátterem ösztönzött egy olyan stratégiai program megvalósítására, mely valóban jóllétet eredményezhet, olyan állapotot, amiben mindenki nyer és mindenki jobban érzi magát. 

 

3.       Miért ajánlod a wellbeing nagykövet képzést?

A képzés során valódi, széleskörű és gyakorlati tudást kaptunk. Olyan alapot, melyet a mindennapokba ültetve, azt gondolom, hogy a résztvevők mindegyike el tud indulni ezen az úton. A szakmailag profi oktatógárda mellett a tanfolyam másik erőssége a segítő szándékú, támogató közeg. Úgy érzem, mindannyian valóban elkötelezetté váltunk a tanfolyam alatt a wellbeing irányába, és azt érezzük, hogy nem megyünk egyedül az úton.

  • Dribbble
  • Dribbble
bottom of page