top of page

nov. 16., Cs

|

Central European University

Wellbeing BOOSTER - Orientációs Nap és Workshop

Keretet adunk a vállalati jólléti stratégia megalkotásához.

Wellbeing BOOSTER - Orientációs Nap és Workshop
Wellbeing BOOSTER - Orientációs Nap és Workshop

Helyszín és időpont

nov. 16. 8:30 – 17:30

Central European University, Budapest, Nádor u. 15, 1051 Hungary

Részletek

A Wellbeing BOOSTER Orientációs Nap és Workshopra, azokat a cégvezetőket HR vezetőket várjuk, akik elkötelezetten építik a vállalati jóllét kultúrát a szervezetükben!

Egy interaktív és inspiráló eseményre várunk, melynek célja: megérteni és vállalati környezetre adaptálni a legújabb gyakorlati és tudományos irányelveket.

Ismerd meg és alkalmazd a munkádban a  vállalati jólléti és mentális egészség stratégia tervezésének a főbb lépéseit, és kapcsolódó mérföldköveit

A legfontosabb 5 szempont, ami miatt érdemes részt venned a Wellbeing BOOSTER Orientációs Napon:

  1. Mélyebb megértés: A munkavállalói jóllét és a vállalati teljesítmény összefüggései, a hatékony és fenntartható jólléti vállalati kultúra legfontosabb elemei.
  2. Gyakorlati tudás: Szerezz konkrét és alkalmazható ismereteket a jóllét programok tervezéséhez és bevezetéséhez. Ismerd meg az ajánlott gyakorlatokat és az innovatív eszközöket, amelyek támogatják a munkavállalók egészségét és boldogságát.
  3. Tapasztalatmegosztás: Találkozzon más vezetőkkel és szakértőkkel, akik ugyanazon az úton járnak. Cseréljetek tapasztalatokat, inspirálódjatok más vállalatok sikertörténeteiből és építsetek értékes kapcsolatokat a szakmai közösségünkben.
  4. Fenntartható versenyelőny: Hozz létre vállalatod számára  fenntartható versenyelőnyt azzal, hogy prioritást adsz a munkavállalók jóllétének és mentális egészségének. Növeld a produktivitást, a munkavállalói elkötelezettséget és a vállalatod munkavállalói  megtartási potenciálját.
  5. Inspiráció és motiváció: Töltődj fel energiával és inspirálódj a Workshopon. Kapcsolódj önmagadhoz és találd meg azokat az új megközelítéseket és stratégiákat, amelyek segítenek neked és vállalatodnak még sikeresebbé válni.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget a vállalati jóllét és mentális egészség terén való fejlődésre! Regisztrálj még ma, és csatlakozz hozzánk a Wellbeing BOOSTER – Orientációs Nap és Workshopra.

Részletes program hamarosan!

Részvételi díj: 

EARLY Bird 2023. szeptember 03-ig: 

Normál belépőjegy: 69 500 Ft + Áfa

Szövetségi tagoknak: 55 500 Ft + Áfa

Csoportos min 3 fő: 49 500 Ft + Áfa

(Az ár tartalmazza az egészségtudatos svédasztalos étkezést és a kávészünetek költségeit)

Oszd meg ezt az eseményt!

bottom of page