top of page

jan. 29., H

|

Microsoft Teams

Mi az amire figyeljünk a WELLBEING programok szervezésekor?

Hasznos tippek, bevált módszerek olyan szakemberektől, akik már több év tapasztalattal rendelkeznek vállalatfejlesztési területen, céges programok szervezésben.

A jelentkezés erre a rendezvényre lezárult
További eseményeink
Mi az amire figyeljünk a WELLBEING programok szervezésekor?
Mi az amire figyeljünk a WELLBEING programok szervezésekor?

Helyszín és időpont

2024. jan. 29. 8:30 – 9:20

Microsoft Teams

Részletek

Wellbeing programok szervezésekor kulcsfontosságú, hogy a résztvevők számára értékes és motiváló élményt nyújtsunk.

Az esemény során röviden és lényegretörően bemutatjuk a kulcsfontosságú tényezőket, melyekre oda kell figyelni a sikeres programok létrehozása érdekében.

  1. Személyre szabott Élmény: Hogyan tervezzünk olyan programokat, amelyek minden résztvevő számára relevánsak és motiválóak lesznek? 
  2. Csapatépítés: Tippek és trükkök a hatékony csapatépítéshez, amely erősíti a csoportösszetartozást, a jobb munkamorált, és az egyéni fejlődést és közös sikerek megélését. 
  3. Egészség és Jólét: Hogyan támogassuk és motiváljuk munkatársainkat az egészséges életmódban és a mentális egészség elérésében, mind a munkahelyen, mind a magánéletben?

Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, és csatlakozzatok az eseményünkhöz, hogy még sikeresebb és inspirálóbb wellbeing programokat szervezhessetek vállalati környezetben!

A részvétel ingyenes, online streameljük a WELLBIEING hírek. programok FB csoportban / https://www.facebook.com/groups/874559200447636

Oszd meg ezt az eseményt!

bottom of page