top of page

jan. 26., Cs

|

Microsoft Teams csatlakozással

Mi a közösségek megtartó erejének a titka?

Mi az, ami miatt most az emberi kapcsolatok ennyire fókuszba kerültek? Az eseményen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

A regisztrációt lezártuk, mert elértük a maximális létszámot.
Későbbi események
Mi a közösségek megtartó erejének a titka?
Mi a közösségek megtartó erejének a titka?

Helyszín és időpont

2023. jan. 26. 14:00 – 15:00

Microsoft Teams csatlakozással

Vendégek

Részletek

Az online beszélgetó partnerekkel arra keressük a választ. hogy:

  • Mi tart össze egy önkéntes közösséget?
  • Miért csatlakoznak cégvezetők egy üzleti klubhoz?
  • Miért fontos az, hogy egy munkahely támogató befogadó közösséggé váljon?

Az esemény célja, hogy ízelítőt adjunk a 2023 02.23-án megrendezésre kerülő Wellbeing Konferencia témáiból. Az idei konferenciánkon arra keressük a választ, hogyan tudjuk megőrizni az egészségünket és jóllétünket. Célunk a wellbeing szemlélet elterjesztése, és hogy örömteli, hatékonyan működő szervezeteket alkossunk.

Előadók bemutatkozása:

Forgács-Fábián Sára vagyok, az Amigos megálmodója és vezetője és hiszem, hogy társadalmi változás közösségi innováción keresztül érhető el. Nonprofit menedzsmentet kutatok a PhD tanulmányaim során, valamit tanácsadással igyekszem segíteni a hazai social startupokok fejlődését.

Gangel Péter A Bizalmi Kör Vezetői Klubot 11 éve építi szenvedéllyel és elkötelezetten.

Célja, hogy nyilvánvalóvá tegye mindenki számára, hogy a networking klubok sokkal többről szólnak, mint egymásnak történő eladásról. Hisz abban, hogy az elmúlt években kialakult gyorsan változó üzleti környezetben a túlélésről dönt, hogy a cégvezetők hozzáférnek-e egymás legfrissebb tapasztalataihoz.

Mélyen hisz a tapasztalatmegosztás erejében, melyre újabb és újabb üzleti eszközöket fejleszt.

Jövőképe, hogy Magyarországról induló regionális vállalkozások kiindulópontjává tegye a Bizalmi Kört.

Kerékgyártó Laura HR igazgató - Soneas Vegyipari Kft (Uquifa Group)

2021 óta dolgozik a Soneasnál, mint HR igazgató, ezt megelőzően 14 évig a PPG Balkáni régiós HR vezetője volt, amely magában foglalta a magyarországi PPG Trilak Kft. HR igazgatói munkakörét is. Nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatot akvizíciók, HR rendszerek globális bevezetése, kompenzációs és szervezet átalakítási projektek során.

Raposa Renáta vagyok az Amigos a gyerekekért Alapítvány Közösségért felelős Amigója. Tavaly végeztem a MOME design-és művészetmenedzser mesterképzésén, most pedig közösségszervezéssel foglalkozom az Alapítvány Boldogság csapatán belül. 

Kevés annál jobb érzés van, mint egy olyan közösséghez tartozni, ahol ennyi elkötelezett egyetemista dolgozik közösen ugyanazért a célért, vagyis azért, hogy egy napon minden beteg gyerek mellett legyen egy Amigo

Ammenyiben nem tudsz részvenni, akkor is érdemes regisztrálni, mert utólag visszanézhető lesz az esemény és kiküldjük a regisztrálóknak a felvétel linkjét! :)

További információ:

E-mail: kommunikacio@wellbeingszoveteseg.hu

Tel: 06/ 709 678 110

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A Wellbeing Szövetség Szakmai Csapata

Oszd meg ezt az eseményt!

bottom of page