márc. 22., P

Microsoft Teams

Generációs igények a wellbeingben - Kinek mi a fontos?

A különböző generációk eltérő igényekkel rendelkeznek. Podcast adásunkban erre keressük a válaszokat!

Generációs igények a wellbeingben  - Kinek mi a fontos?

Helyszín és időpont

2024. márc. 22. 13:30 – 14:20

Microsoft Teams

Vendégek

Részletek

A modern munkahelyeknek egyre inkább szükségük van olyan wellbeing programokra, amelyek figyelembe veszik a különböző generációk eltérő igényeit és értékrendjét. A Z generáció például, amely a digitális technológiában nőtt fel, gyors és könnyen elérhető megoldásokat vár el. Online platformokon és alkalmazásokon keresztül szeretik felfedezni és részt venni a wellbeing tevékenységekben. Míg az idősebbek jobban hagyatkoznak a személyes kapcsolatokra és hagyományosabb megközelítésekre. Számukra a közösségi események,  a személyes konzultációk és a hagyományos egészségügyi szolgáltatások jelentik a fontos tényezőket. A sikeres wellbeing programoknak tehát rugalmasnak és személyre szabottnak kell lenniük. Fontos, hogy a résztvevők különböző preferenciáit figyelembe véve kínáljanak szolgáltatásokat. Az interaktív, online eszközökkel támogatott programok éppúgy helyet kaphatnak, mint a személyes workshopok és konzultációk. A diverzitás és az egyéni igények figyelembevétele segít abban, hogy minden generáció megtalálja a számára legmegfelelőbb wellbeing megoldásokat, ami hozzájárul a munkahelyi elégedettséghez és a produktivitáshoz.

Ehhez adunk útmutatót, kifejtjük hogyan lehet az igényeknek megfelelően kialakítani a vállalati wellbeinget, hogy az minden igényhez megfelelően igazodni tudjon.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Oszd meg ezt az eseményt!